Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Böckling med senap och rädisor på knäcke

01 jun, 2010 
AvSuzanne Ribbing
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Förrätt

Tid: 5 minuter

Världens enklaste och godaste sommarförrätt. Perfekt med öl och en nubbe till!

2 msk lätt crème fraiche

2 msk Västervikssenap (eller annan söt och stark senap)

1/2 msk vatten

4 böcklingfiléer

6 rädisor

4 dillkvistar

4 bitar knäckebröd

nymalen svartpeppar

Rör ihop crème fraiche och senap, späd med vattnet. Dra bort ryggfenan på böcklingen om den sitter kvar. Skär fisken i 3 cm-bitar.

Tvätta och skiva rädisorna tunt. Plocka dillen. Blanda senapsdressingen med böcklingen och lägg dem på knäckebrödsskivorna. Garnera med rädisskivorna och dillen. Krydda med lite nymald svartpeppar och servera.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons