Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Chokladdoppade jordgubbar

01 feb, 2017 
AvRedaktionen
Chokladdoppade jordgubbar. Chokladdoppade jordgubbar.
Chokladdoppade jordgubbar är en klassiker av en anledning. Det är gott, enkelt och romantiskt. Servera med bubbel i vackra glas.
Annons

4 personer

Du behöver:

16 jordgubbar

60 g vit choklad

60 g mörk choklad

Gör så här:

Skölj jordgubbarna. Smält både den vita och den mörka chokladen, i mikron på låg effekt eller över vattenbad. Doppa hälften av jordgubbarna i vit respektive mörk choklad. Lägg på bakplåtspapper och låt stå kallt minst 1 timme före servering. Servera med bubbel i vackra glas.

Chokladdoppade jordgubbar.
Chokladdoppade jordgubbar.

Recept: Samantha och Daniel Hartley
Styling: Isabelle Olander
Foto: Lina Eidenberg Adamo

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons