Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Fredagsmyspodden hänger med juicepojkarna på Juiceverket!

03 apr, 2015 
AvCassandra Lindblom
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den här veckan hänger tjejerna med juicepojkarna som för fyra år sedan sadlade om från bartenders till egenföretagare för att satsa på sin dröm – Att starta ett juiceverk! I dag har de precis öppnat sin femte juicebar i Stockholm med framtiden för sina fötter. De har även hunnit släppa en bok, spelat in en podcast och gjort en dokumentärfilm.

LYSSNA PÅ SENASTE AVSNITTET HÄR!

juicepojkarna
juiceverket-andreas-wilson-sebastian-berggren-niklas-junker-claes-häggström

Grundarna av Juiceverket, Niklas, Andreas, Claes och Sebastian är nu aktuella med boken ”Juiceverket” som handlar om juice, drinkar och detox. Boken innehåller massor av härliga recept, snygga bilder och en uppsjö av tips & trix!

Annons
tumblr_mwkimh89hY1qlwxg8o1_400
juice1
tumblr_mwmc0rYF3t1qlwxg8o1_400

Här tipsar grabbarna om tre härligt uppfriskande recept på juicer inför helgen!

Annons

Fredag till middagen: Fichte fizz

De syrliga granskotten innehåller en massa nyttigheter och blir ett uppiggande inslag när de får stanna kvar i drinken efter att den silats.

Ingredienser

45 cl conferencepäronjuice

juice av 1/2 citron med skal

15 granskott

Centrifugera conferencepäron till juice. Mixa päronjuice och citronsaft i blendern med ett par isbitar. Sila genom finmaskig sil. Tillsätt granskott och mixa hårt. Servera i vitvinsglas.

LördagEggs and bacon

Ingredienser

½ fänkål

3 cl citronsaft

5 hallon

1/2 krm lakrisrot

5 cl gin

2 cl agavesirap

Pressa ut fänkål och skalad citron 50/50. Det ska bli 6 cl tillsammans. Skaka först alla ingredienser utan is så att hallonen slås sönder och lakritsroten blandas med resten. Skaka sen med is, dubbelsila så att inte fruktköttet från hallonen följer med. Servera i ett högt glas med is.

Söndag: Kugelblitz tonic

Fungerar med eller utan alkohol, som en pick-me-up i slutet av middagen, eller som en pick-me-up dagen efter.

Annons

Ingredienser

20cm ingefära

1 citron

1/2 grapefrukt

1 apelsin

5 äpplen

5 droppar cayennepepparextrakt

fyra droppar oreganoextrakt

10cl agavesirap

20cl vodka

Skölj noggrant av all frukt.Ta alla frukter och centrifugera dem, börja med ingefäran, dela på citronen och skala ena halvan, andra halvan kör du igenom med skal och allt. Gör likadant med grapefrukt och apelsin. Sist av allt kör du ner äpplena och liksom spolar ur hela centrifugen och smakerna som sitter där. Sen tar du en kanna och häller i allt tillsammans med vodkan, droppa ner 5–10 droppar cayenneextrakt och 1–5 droppar oregano olja.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons