Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Krispiga grönkålschips

01 feb, 2017 
AvRedaktionen
Krispiga grönkålschips.
Hälsosamma grönkålschips packade med näring. Goda som de är eller strösslade över till exempel en sallad eller valfri varmrätt. Det är supergott!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Du behöver:

150 g hackad färsk grönkål

4 msk rapsolja

2 tsk flingsalt

Gör så här:

  1. Värm ugnen till 200°
  2. Blanda ingredienser i en skål och slå över på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper.
  3. Rosta grönkålen mitt i ugnen ca 10 minuter. Rör om några gånger under tiden.
  4. Låt svalna helt före servering.
Krispiga grönkålschips.
Krispiga grönkålschips.

Recept: Jennie Benjaminsson

Foto: Katja Ragnstam

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons