Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Marabou lanserar ny choklad - så smakar den

14 jan, 2016 
AvThowe Wagner Larsson
I samband med Marabous 100-årsjubileum lanseras en ny smak som kombinerar det bästa av två världar; Daim och saltlakrits! Vi har provsmakat chokladen och ger den tummen upp.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Marabou Daim Saltlakrits lanseras 14 januari 2016.
Marabou Daim Saltlakrits lanseras 14 januari 2016.

Daim har funnits sedan 1947 och har sedan dess varit en av Marabous mest älskade chokladfavoriter. Även Marabou Black blev en stor hit när den kom för något år sedan.

– Med tanke på att svenskarna är ett av världens mest lakritsälskande folk kändes Daim och saltlakrits som en gyllene förening med det bästa av två världar – tradition möter trend och sött möter salt, säger Niklas Larsson, marknadsansvarig på Marabou.

Marabou Daim & saltlakrits lanseras på Hemmakväll den 14 januari och finns sedan i övriga butiker från och med vecka sju.

Marabou Daim Saltlakrits.
Marabou Daim Saltlakrits.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons