Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Marabous chokladkakor får ny design – och en söt överraskning

21 feb, 2024 
AvNami Kawakita
Marabous chokladkakor får ny design – och en söt överraskning
Marabous chokladkakor får ett nytt, modernare utseende – givetvis i samma storlek, unika smak och med en söt liten överraskning.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Chokladgröt toppad med rostade mandlar och smörögaBrand logo
Chokladgröt toppad med rostade mandlar och smöröga

Marabou lanserades 1916 och har sedan dess varit en favorit i godishyllan. Det finns många anledningar till att Marabou choklad har blivit vårt go to-godis när sötsuget smyger sig på och att den kanske är den vi saknar mest när vi är utomlands. Nu får vår mest älskade chokladkaka en make over med en ny lekfull design. Den nya designen är trogen Marabous svenska arv och historia samtidigt som den blir mer färgglad och distinkt.

Nu lyfts chokladen fram – bland annat genom det större M:et som får ett unikt utseende för varje smak. Dessutom får förpackningen större text, en tydligare Cocoa Life märkning, portionsmärkning och Made in Sweden symbol.

Annons

Även själva chokladkakan har fått sig en uppdaterad form. Medan chokladkakan har samma vikt, och därmed lika mycket choklad som tidigare, blir varje ruta tjockare samtidigt som chokladkakan blir kortare, vilket i sig ger en mer generös smakupplevelse.

En ny hjärtbit

Nytt för i år, och kanske det sötaste, är att chokladkakan får en hjärtbit och värmande budskap på insidan av förpackningen. Till skillnad från det klassiska M:et har kakans sista chokladruta i stället ett graverat hjärta.

Annons

– Vår älskade mjölkchoklad är en av våra äldsta produkter och den som flest svenskar associerar med Marabou. Genom att lägga till ett hjärta på den sista rutan, vill vi ge en av Marabous mest ikoniska produkter lite mer kärlek. Oavsett hur du vill använda biten eller vad du vill säga med den, hoppas vi att den blir en härlig och överraskande gest för att visa lite extra uppskattning, säger Helena Arver, Senior Brand Manager, Marabou.

Ge den sista hjärtbiten till någon du tycker om
Ge den sista hjärtbiten till någon du tycker om

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons