Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Melon- och fetaostceviche

14 jun, 2017 
AvRedaktionen
Melon- och fetaostceviche.
Ceviche är en maträtt från Peru som vanligtvis görs med rå fisk eller skaldjur, men den här vegetariska varianten är så svalkande och god att det verkligen inte fattas!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: 15 minuter

Du behöver:

1/4 vattenmelon

100 g fetaost

några droppar citronsaft

koriander i valfri mängd

några stänk olivolja

2 droppar tabasco

svartpeppar

lime

Gör så här:

Skiva och tärna vattenmelonen i valfri storlek och pilla bort alla kärnor. Tärna fetaosten i samma storlek som vattenmelonen, det ser snyggast ut så. Hacka koriandern. Lägg allt i en bunke och blanda med de övriga ingredienserna. Lägg upp i vackra iskalla små skålar eller glas och dekorera med en limeklyfta och lite hackad koriander.

Melon- och fetaostceviche.
Melon- och fetaostceviche.

Recept: Caroline Rittfeld och Charlotte Alexandre Nordin
Foto: Peter Erlandsson

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons