Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Ripplad hallonshake med mandelmjölk

03 jun, 2017 
AvRedaktionen
Ripplad hallonshake med mandelmjölk.
Med frysta bananer, hallon och mandelmjölk mixar du kvickt ihop denna hälsosamma och supergoda milkshake. Rör om hallonsåsen försiktigt för en ripplad effekt.
Annons

2 personer

Du behöver:

1 ½ banan, fryst och skivad

3 dl mandelmjölk

1 krm vaniljpulver

2 tsk agavesirap

Hallonsås:

2 dl frysta hallon

1 msk vatten

1 tsk agavesirap

Gör så här:

Koka upp frysta hallon, vatten och agavesirap i en kastrull. Mosa hallonen och låt koka ca 1 minut. Låt svalna.

Mixa frysta, skivade bananer, mandelmjölk, vaniljpulver och agavesirap slätt i en blender eller med hjälp av en mixerstav. Fördela hallonsåsen i botten av två glas.

Toppa med milkshake och rör om försiktigt med en sked för att få en snygg ripplad effekt.

Ripplad hallonshake med mandelmjölk.
Ripplad hallonshake med mandelmjölk.

Recept och styling: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons