Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Myntaglass med portvinsmarinerade körsbär

27 jan, 2014 
AvRedaktionen
Lägg körsbär i marinaden och låt marinera minst ett par timmar. Hacka myntan grovt, rör ner den i glassen. Skeda upp och lägg över körsbär. Dekorera eventuellt med ätbara blommor.
Annons
Myntaglass med portvinsmarinerade körsbär.
Myntaglass med portvinsmarinerade körsbär.

12 personer

Du behöver:

2 liter vaniljglass

2 knippor mynta

600 g körsbär marinerade i portvin

Marinad till körsbären:

2 dl portvin

2 dl socker

Gör så här:

Lägg körsbär i marinaden och låt marinera minst ett par timmar. Hacka myntan grovt, rör ner den i glassen. Skeda upp och lägg över körsbär. Dekorera eventuellt med ätbara blommor.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons