Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Say Lou Lou tipsar om sina bästa kulturfavoriter just nu

26 apr, 2024 
AvHelena Skoog
say lou lou
De sjungande systrarna Elektra och Miranda Kilbey och Say Lou Lou är tillbaka med ny musik! Singeln Wong Kar-wai går på repeat i ELLEs lurar, men vad gillar de själva mest just nu? Här är Say Lou Lous kulturfavoriter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE-galan 2024: Best of glambotBrand logo
ELLE-galan 2024: Best of glambot

TITTAR PÅ

”Filmer av Wong Kar-wai! Hans visuella språk har inspirerat oss mycket – mystiken, sensualiteten och det farliga. Vi döpte precis vår senaste singel efter honom.”

LÄSER

”Baby on the fire escape av Julie Philips. Boken är en avhandling och kollektion av intima porträtt om mödraskap och kreativitet och dess friktion. Philips använder kända skapare som Alice Neel, Audre Lorde, Doris Lessing och Susan Sontag för att ge olika perspektiv på hur kvinnans kreativa karriär påverkas av att få barn. Fin och poetisk.”

PÅ REPEAT

”Slow av Kylie Minogue. Sexig pop i sin mest välskapta form. Skriven av bland andra vår favorit Emiliana Torrini, vars skiva Love in the time of science har gått het för oss sen 1999, då den kom ut.”

Annons

PODDFAVORIT

”You must remember this: Erotic 80’s and 90’s. Karina Longworth, som är filmhistoriker och Hollywoodexpert, dissikerar genren genom två av dess hetaste decennier och blandar in samtida kulturhistoriska fenomen och industriskvaller. Det finns till exempel två hela avsnitt dedikerade till Eyes wide shut och Pretty woman. Så roligt.”

BESÖKER

”Stockholm. Varje gång vi hälsar på i vår hemstad undrar vi varför vi någonsin flyttat härifrån. Vi har till och med njutit av grått februarislask!”

FÖLJER

”@cant__not – en blogg om vintage och en kurerad tipssida om pågående auktioner av ikoniska klädesplagg.”

Icona Pop om samarbetet: "Vi har tjafsat några gånger"Brand logo
Icona Pop om samarbetet: "Vi har tjafsat några gånger"

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons