Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Rostbiff-wraps med picklade morötter och parmesanmajonnäs

01 apr, 2017 
AvRedaktionen
Rostbiff-wraps med picklade morötter och parmesanmajonnäs.
Wraps är den perfekta utflyktsmaten. Lika enkelt att göra som att äta. Här har vi fyllt dem med rostbiff, picklade morötter, parmesanmajonnäs och farrogryn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2 personer/4 wraps

Ingredienser:

4 tunnbröd

240 g rostbiff

2 dl kokta farrogryn/matvete

1 tärnad avokado

1 tärnad tomat

2 dl majonnäs

1 dl riven parmesan

zest från en halv citron

Picklade morötter:

1 stor morot

½ dl ättika

1 dl socker

1,5 dl vatten

lagerblad

kummin

Topping:

romansallad

smörgåskrasse

ruccola

Gör så här:

Blanda majonnäsen med riven parmesan och zest från en halv citron.

Skär moroten tunt på en mandolin (akta fingrarna!). Pickla morotsskivorna så här: Häll ättika, socker och vatten i en kastrull. Lägg i några lagerblad och lite hel kummin. Koka tills sockret lösts upp. Slå sedan lagen över morötterna och låt svalna.

Lägg ut tunnbröden. Lägg på några salladsblad och fyll på med majonnäsröran och skivad rostbiff.  Fyll på med morötter, tomat och avokado.

Toppa med lite krasse och ruccola. Rulla ihop till en wrap.

Rostbiff-wraps med picklade morötter och parmesanmajonnäs.
Rostbiff-wraps med picklade morötter och parmesanmajonnäs.

Recept: Pom & Flora

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons