Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Ugnsbakad ricotta med prosciutto och tomat

15 feb, 2014 
AvSofie Nyblin
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
0065_EMV1308.pdf

Ugnsbakad ricotta med prosciutto och tomat

30 st

Tid: 30 minuter

Extra goda med frasig prosciutto och semitorkade tomater. 100 g prosciutto 15 körsbärstomater (halverade) 100 g ricotta salt och peppar Sätt ugnen på 180°. Häng prosciutto över kanten på små formar. Lägg i en körsbärstomat, fyll på med ricotta och salta och peppra. Ugnsbaka i cirka 15–20 minuter tills prosciutton är krispig.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons