Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Vegetariska vårrullar med Quorn

13 sep, 2017 
AvRedaktionen
Vegetariska vårrullar med Quorn.
Vårrullar är mycket enklare att göra själv än många tror. Dessa vegetariska varianter med Quorn kan serveras både varma och kalla.
Annons

12 stora eller 25 små vårrullar

Tips! Använd hela rispappret om du vill göra stora, stekta vårrullar. Vill du göra små, kalla vårrullar kan du halvera pappret.

Du behöver:

1 paket Quorn Färs (300 g)

1 dl majonnäs

1/2 msk japansk soja

2 morötter

2 gula paprikor

2-3 vårlökar

1 kruka koriander

12 ark rispapper

salt och peppar

Dipp:

1 röd chili

1 msk sesamolja

2 msk japansk soja

1 msk risvinäger

2 msk rostade sesamfrön

Gör så här:

1. Lägg rispapper i blöt så de blir mjuka.

2. Stek färsen snabbt. Rör ihop soja och majonnäs. Häll i blandningen i färsen, rör om och krydda med salt och peppar.

3. Lägg grönsaker och färs på rispapper och rulla ihop.

4. Blanda ihop alla ingredienser till dippen och låt stå till servering.

5. Vill du ha varma vårrullar steker du dessa i sesamolja på medelvärme tills de har fått fin färg.

Vegetariska vårrullar med Quorn.
Vegetariska vårrullar med Quorn.

Recept och foto: Quorn

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons