Annons

3 klassiska grytor att laga i höst

Boeuf Bourguignon, Bouillabaisse och Coq au Vin. Damma av din gamla gryta och gör någon av dessa klassiska rätter som sköter sig själva i ugnen och blir fyllda med massor av smak!

1. Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon.

Boeuf Bourguignon.

Boeuf Bourguignon är en klassisk fransk köttgryta med högrev, rödvin, sidfläsk, champinjoner och smålökar. Köttet ska bli så mört att det faller sönder när det är klart.

Annons

Till receptet >>

2. Bouillabaisse

Bouillabaisse.

Bouillabaisse.

Bouillabaisse är en fransk soppa med fisk och skaldjur. Bäst blir bouillabaissen om du gör buljongen från grunden. Servera gärna med en klick aioli.

Till receptet >>

3. Coq au Vin

Coq au Vin.

Coq au Vin.

Coq au Vin är en klassisk fransk gryta med tupp, sidfläsk och rödvin. Här har vi ersatt tuppen med kyckling. Servera gärna med en bit baguette.

Till receptet >>

Tips! Snygg gryta från Mannerström!

I vår utvalda butik Aller Media shop kan du köpa en fin oval gryta i pressgjuten aluminium till ett fantastiskt pris! Grytan har bra värmeledningsförmåga, lång hållbarhet och rymmer 3,5 liter.

Läs mer här!

(279)

Upptäck vår kokbok!

Vill du ha ännu fler tips på snabb och enkel bjudmat? Missa då inte vår kokbok "Härliga helg”.

Läs mer och beställ här!

Annons

Laddar