Annons

Annons

5 heta köksspaningar

ikea.PS

Redaktionen tipsar om 5 heta köksspaningar. Allt från nya prylar till köket, matiga nyheter och shoppingtips.

åhlens-smörburk   

Smörigt
Har du nappat på egna trenden att göra eget smör? Pressa det i den här fina glasformen från Åhléns, 49 kr.

Annons

ikea.PS

Demokratisk design
Nya kollektionen från Ikea PS 2014 On the move är urban och multifunktionell – många av möblerna tar effektivt tillvara på små utrymmen och/eller kan förändra form eller funktion. En av våra favoriter är den här lampan, som utvidgas eller försluts med hjälp av snören och ger därmed mer eller mindre ljus.

risenta-knäckebröd

Fröknäcke fort!
Risenta har fångat trenden med fröknäcke – ett knaprigt och gott glutenfritt alternativ med låg kolhydrathalt. Mums till frukost eller ostbrickan. 39 kr/påse.

hasselfors-garden.-odling

Trappa upp odlingen
Gröna hyllan från Hasselfors garden är tillverkad i bokträ med hyllor av vitlackerad metall. När tiden för odling är förbi kan hyllorna lyftas bort och stommen vikas ihop, eller användas som buffé/brickbord vid grillen! 1 800 kr.

åhlens

Åhléns fyller 50 år!
I år är det hela 50 år sedan det första varuhuset Åhléns City Stockholm slog upp portarna – på samma plats som det står än i dag. I samband med detta tar man fram en jubileumskollektion som består av både egendesignade produkter och samarbeten med kända svenska designers. Vi gillar särskilt brickorna och porslinet i grafiskt snygg 60-talsstil.

(0)

Annons

Laddar