Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Skönhetsredaktören tipsar – 10 beautysnackisar att hålla koll på

10 apr, 2024 
nyheter skönhet topplista utvalda favoriter
Ett nytt doftsamarbete med en kunglig touch, avancerad beauty tech för hemmabruk och en uppdaterad budgetklassiker nu med spf – ELLEs beautyredaktör har samlat snackisarna du inte vill missa!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så får du till Matilda Djerfs berömda lockar – steg för stegBrand logo
Så får du till Matilda Djerfs berömda lockar – steg för steg

Beauty är fantastiskt på så många sätt! Dofter låter oss ta del av gamla kulturarv, med makeup kan vi leka med spännande texturer och nya beautyinnovationer får huden att jubla. Och i vår ser vi en härlig beauty-boom med en hel del spännande lanseringar för hela dig!

Beautyredaktörens favoriter – 10 beautysnackisar du inte vill missa

ELLEs beautyredaktör har samlat listan med allt du behöver veta om vårens spännande skönhetslanseringar.

Cicaplast från LA Roche-Posay med spf

cicaplast med spf

Gillar du Cicaplast baume b5+ från La Roche-Posay kommer du att älska nya Cicaplast baume b5+ SPF 50. Budgetfavoriten påminner om originalet och återfuktar fantastiskt men känns inte fet på huden. En liten tub med mycket att erbjuda!
Här hittar du nyheten (reklamlänk)!

Annons

Matilda Djerf lanserar hårvård

matilda djerf avenue beauty hårvård

Hänger du på TikTok har du garanterat inte missat att Matilda Djerf lanserar hårvård! Matilda Djerf har fått alla på sociala medier att drömma om gardinlugg och frisörfönat hår. Nu är det dags att välkomna Djerf Avenue Beauty. Först ut är två stylingprodukter: en gel och en mist, men ryktet säger att det här bara är början.
Här hittar du produkterna (reklamlänk).

Rouge från Milk Makeup

milk makeup jelly shot
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Efter månader av väntan var det äntligen dags! Månadens stora snackis på sociala medier är Cooling water jelly tint från Milk Makeup som vi äntligen kan testa i Sverige. Det godisliknande rouget får det att vattnas i munnen – och på kinden. Du får poppiga kinder med en daggig finish och ett stick som också kan användas på läpparna. Resultatet håller hela dagen!
Här kommer du till rougen (reklamlänk).

Annons

Ny hudvård från Caia

caia hudvård lansering
Klicka på bilden för att komma direkt till serien.

Caia breddar hudvårdsportföljen och lanserar snälla superhjältar! Lugnande, reparerande och återfuktande – favoriterna hjälper till att stärka hudens barriär. Dessutom kan vi nu ta del av märkets första essence, Cicasence (reklamlänk).
Klicka här för att komma till lanseringen (reklamlänk).

Parfym från Flora Danica – med greve Nikolai som ambassadör

10224145

Den danska kulturskatten Flora danica, ett bildverk med avbildade växter från 1761, inspirerar 263 år senare till nya doftmärket Flora Danica parfums. Med och frontar de fyra dofterna 1761, Soul garden, Flower muse och Amber echo, är Nikolai, greve av Monpezat och son till prins Joachim av Danmark. Här hittar du dofterna. Ryktet säger också att dofterna snart kommer att finnas tillgängliga på Kicks.

Annons

Diors nya glowprodukter

dior glow produkter
Klicka på bilden för att komma direkt till produkterna!

En strålande bas? Ja, tack! Nya favoriterna Forever glow star filter från Dior ger läcker lyster och har lätt filtereffekt. Lägg som primer, blanda i din foundation eller använd ensam på huden. Glow-perfektion på flaska!
Här kommer du direkt till nyheten (reklamlänk)!

Dermapen för hemmabruk

dermapen hemma för hemmabruk microneedling

Dagens beautyapparater låter dig göra avancerade behandlingar hemma. Nu kommer även Dermapen Home som är en microneedlingpenna för hemmabruk. Kom ihåg: försiktighet är nyckeln!

Annons

Kroppsvård med niacinamid

ny hudvård för kroppen Nécessaire
Klicka på bilden för att komma till nyheterna.

Paula’s choice, Nécessaire och Biotherm sätter kroppsvård i fokus. Klassiska ingredienser inom ansiktsvård som niacinamid och retinol får nu hela huden att jubla – och stråla!
Här kommer du direkt till Nécessaires nya kroppsserie (reklamlänk).

Mors dag-present från Chanel

chanel mors dag present
Klicka på bilden för att komma till produkterna.

Mors dag närmar sig – och i år ska det firas med stil! Coco mademoiselle set eau de parfum & body oil från Chanel är den bästa boxen och gåvan som garanterat kommer att uppskattas av mottagaren.
Här hittar du setet.

Annons

Ny makeup från Byredo

byredo makeup nyhet
Klicka på bilden för att komma till produkterna.

Havet är inspirationen till vårens makeup, både hos Byredo och Chanel. Nu breddar Byredo sin makeupkollektion och lanserar limiterade Mineralscapes eyeshadow palette. Paletten innehåller 18 ögonskuggor perfekta för alla tillfällen.
Här kommer du direkt till den nya kollektionen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons