Annons

Annons

The Dessert Museum – museet där du får äta godis!

Om du älskar godis och dessutom gillar att gå på museum – då kommer The Dessert Museum vara helt i din smak! Förutom att lära dig mer om godisets historia får du äta hur mycket godis du vill!

The Dessert Museum i Manilla på Filippinerna.

The Dessert Museum i Manilla på Filippinerna.

Det nya godismuseet The Dessert Museum hittar du i Manilla på Filippinerna. Här finns åtta fantasifullt inredda rum med olika teman – vad sägs om spunnet socker, tuggummi, klubbor, marshmallows, sega björnar, donuts, glass och kakor?

Annons

I rummet med spunnet socker finns ”sockervaddsträd” vars frukter du kan plocka och äta, i marshmallowsrummet ser du en dörr av marshmallows och i ett annat rum kan du hoppa på en trampolin gjord av tuggummi. Du kan även gå genom ett regn av donuts i donutsrummet.

För dig som inte bara är intresserad av att ta bilder till ditt Instagram-konto finns det även en faktainriktad del om du vill lära dig mer om godisets historia.

The Dessert Museum öppnade upp portarna den 10 februari och lockade nästan 7 000 besökare under den första veckan – och vi är inte särskilt förvånade. Se bilder från museet nedan!

Läs även: Alltid sötsugen? Det här kan vara förklaringen

Foto: IBL Källa: Expressen
Artikeln publicerades först på Femina

(148)

Annons

Laddar