Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Grillkorv i minibaguette med krämig fänkålssallad

24 maj, 2017 
AvRedaktionen
Grillkorv i minibaguette med krämig fänkålssallad.
Korv med bröd är en favorit hos både stora och små. Gör måltiden lite matigare genom att byta ut korvbrödet till minibaguetter och servera med en krämig fänkålssallad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den här grillrätten är enkelt att variera. Testa att göra den mer vuxen genom att byta ut korven mot en med starkare smak. Eller varför inte testa baguetter med vitlökssmak och grilla brödet över grillen innan!

Receptet är för 4 portioner

Du behöver:

4 st minibaguetter

1/2 dl pumpakärnor

4 st Lithells grillkorv

Fänkålssallad:

1 st fänkål, tunt skivad

1 tsk pressad citronjuice

1 dl majonnäs

salt

Gör så här:

  1. Blanda ingredienserna till fänkålssalladen och smaka av med salt.
  2. Grilla eller stek korvarna enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Grilla bröden och skär ett snitt rakt över.
  4. Lägg ner korven och toppa med fänkålssallad och pumpakärnor.
Förbered fänkålssalladen hemma och grilla korven utomhus.

Recept och foto: Lithells

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons