Annons

Annons

Gröna Lund öppnar cocktailbar med fantastisk utsikt

En ny cocktailbar har tagit plats i den anrika nöjesparken Gröna Lund i Stockholm. Bakom Lustiga Huset med utsikt över Saltsjön och Skeppsholmen ligger Terrassen.

Gröna Lund öppnar cocktailbaren Terrassen.

Gröna Lund öppnar cocktailbaren Terrassen.

Sedan tidigare finns klassiska tillhåll som Biergarten och KryddhyllanGröna Lund, där nöjesparkens gäster kan ta sig en bit mat och något att dricka. Lanseringen av Terrassen blir ett komplement för den som önskar ett brett utbud av cocktails och en utsikt som heter duga. Den breda terrassen är belägen bakom Lustiga Huset och strax framför Kättingflygaren.

Annons

Läs även: 18 bästa uteserveringarna i Stockholm

– Gröna Lund har under en längre tid arbetat på att ta fram ett koncept som passar den växande cocktailkulturen och samtidigt kunna erbjuda bra och passande mat. Med lanseringen av Terrassen kan vi nu erbjuda en cocktailbar med ett brett utbud – i ett fantastiskt söderläge, säger Fredrik Fjällström, Food & Beverage Manager på Gröna Lund.

Terrassen har plats för 50 sittande eller 120 stående gäster.

Terrassen har plats för 50 sittande eller 120 stående gäster.

Förutom olika signaturcocktails kommer det att finnas snacks och mellanrätter signerade Jonas Dahlbom, Gröna Lunds kulinariska ledare. Dessa är komponerade för att äta till en cocktail.

Prisbelönta kocken Jonas Dahlbom har komponerat en meny fylld av snacks och mellanrätter.

Cocktailbaren är ett resultat av ett samarbete mellan Gröna Lund och Hendrick’s Gin och det kommer därför att finnas flera speciella gincocktails att ta del av. Givetvis serveras även öl, vin, champagne och alkoholfria alternativ om man hellre önskar det.

Terrassen har öppet onsdag – fredag kl. 16.00-22.00 samt kl. 13.00-22.00 på lördagar och vid konserter på Stora Scen.

Läs även: Gröna Lund storsatsar på mat – vi har provsmakat!

Skeppsholmen Ice Tea Cocktail.

Andra gillar också:

(353)

Annons

Laddar