Annons

Annons

Hallonbellini med mousserande

Hallonbellini med mousserande vin och hallonpuré. Lika enkel som god. Ett tips är att göra dubbel sats av hallonpurén när du ändå är igång. Du vill garanterat ha påfyllning!

Hallonbellini med mousserande.

Hallonbellini med mousserande.

2 glas

Du behöver:

1 flaska mousserande vitt vin (med eller utan alkohol)
2–3 msk hallonpuré (mixa 1 dl hallon och 1–2 msk florsocker)

Gör så här:

1. Mixa färska eller tinade hallon tillsammans med 1–2 matskedar florsocker.
2. Låt stå kallt en stund om bären inte varit frysta och purén inte redan är kall.
3. Skeda upp 2–3 matskedar puré i ett champagneglas, fyll upp med kallt mousserande vin.

Annons

Av: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Andra gillar också:

(541)

Upptäck vår kokbok!

Vill du ha ännu fler tips på snabb och enkel bjudmat? Missa då inte vår kokbok "Härliga helg”.

Läs mer och beställ här!

Annons

Laddar