Annons

Annons

Haymarket öppnar bar i rum 810 med Johan Evers

Det hypade hotellet Haymarket i Stockholm öppnar en exklusiv pop-up bar i en av sina sviter. Bakom bardisken står ingen mindre än Johan Evers som nyligen utsågs till en av världens bästa bartenders.

Haymarkets Grand Terrace Suite förvandlas till pop up-baren 810.

Haymarkets Grand Terrace Suite förvandlas till pop up-baren 810.

Haymarket by Scandic är beläget mitt på Hötorget i Stockholm. I höst förvandlas deras Grand Terrace Suite till den intima pop-up baren 810 (samma namn som rumsnumret) där bartendern Johan Evers blandar drinkar tillsammans med hotellets eget team från baren Americain.

Annons

– Det blir lekfullt och interaktivt där vi exempelvis leker med dofter och serverar cocktails i sängen. Varje detalj är extremt noga genomtänkt vilket våra gäster kommer att märka och prata om långt efter kvällen är slut, säger Johan Evers i ett pressmeddelande.

Läs även: De trendigaste drinkarna 2016

Det kommer att hållas tre sittningar per kväll under utvalda datum i november och december med 15 personer per sittning. Se tider och datum via den här länken.

ELLE mat & vin har varit med på en sittning och kan utlova en upplevelse utöver det vanliga! Inte bara smakerna är imponerande, även sättet drinkarna serveras på är överraskande.

Läs även: Johan Evers är en av världens bästa bartenders

Johan Evers är en av världens bästa bartenders.

Johan Evers är en av världens bästa bartenders.

(267)

Annons

Laddar