Annons

Annons

Lyxig helgmeny med parmesanflarn, oxfilé och äppelpaj

Veckans helgmeny består av parmesanflarn till förrätt, coeur de filet provencale till huvudrätt och äppelpaj till efterrätt. Till det en riktigt god fördrink!

FÖRDRINK:

Frozen apple pie martini

Martini med vodka, citron- och äppeljuice. Men lite kanel smakar drinken plötsligt äppelpaj! Passar lika bra före som efter middagen.

Till receptet >>

Frozen apple pie martini.

Frozen apple pie martini.

FÖRRÄTT:

Parmesanflarn med citroncrème och löjrom

Flarnen går bra att göra i förväg och spara i en lufttät burk ett par dagar. Även citroncrèmen kan förberedas. Lyxigt, enkelt och underbart gott!

Till receptet >>

Parmesanflarn med citroncrème och löjrom.

Parmesanflarn med citroncrème och löjrom.

HUVUDRÄTT:

Coeur de filet provencale

En riktig paradrätt med oxfilé, vitlöksfräst potatis och haricot verts-knyten. Varför inte prova detta recept från Leif Mannerström?

Till receptet >>

Coeur de filet provencale.

Coeur de filet provencale.

EFTERRÄTT:

Äppelpaj med salt kolasås

Ta vara på säsongens äpplen och baka en ljuvlig äppelpaj. Kolasåsen blir underbart god och håller upp till en vecka i kylen.

Till receptet >>

Äppelpaj med salt kolasås.

Äppelpaj med salt kolasås.

Annons
(250)

Upptäck vår kokbok!

Vill du ha ännu fler tips på snabb och enkel bjudmat? Missa då inte vår kokbok "Härliga helg”.

Läs mer och beställ här!

Annons

Laddar