Snackset du älskar – baserat på ditt stjärntecken

11 aug, 2023 
AvEmma Castman
Snackset du älskar – baserat på ditt stjärntecken
Jordgubbar doppade i choklad, ostbricka eller kanske nötmix? Vad föredrar du för snacks när det vankas myskväll hemma i soffan? Låt stjärnorna visa dig vägen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärntecken

Mer eller mindre allt snacks går hem, men vad är det egentligen som faller dig allra bäst i smaken? Låt stjärnorna styra valet – här listar vi snackset du bör satsa på baserat på ditt stjärntecken!

Här är ditt favoritsnacks – enligt stjärnorna

Stenbocken (22 december–19 januari)

Stenbocken beskrivs ofta som seriös, och när det kommer till beslut som rör snacks föredrar du alltid det mest klassiska. Nötpraliner känns både okomplicerat, tryggt, gott och lyxigt – samtidigt som det påminner dig om fikastunderna hemma hos mormor och morfar. Som Stenbock uppskattar du fina ting, och en ask praliner tillgodoser alltid dina raffinerade smaklökar.

Annons

Vattumannen (19 januari–18 februari)

Vattumannen är udda och excentrisk, och älskar att utmana konventionella normer. Du är känd som zodiakens rebell och experimenterar gärna med klassiska smaker för att hitta din unika grej. Favoritsnackset är därför popcorn med en tvist! Du älskar nämligen att använda din kreativitet och livar mer än gärna upp mikropopcornen med allt från tryffelolja till en hemmagjord kryddmix innehållande chili, citron och vitlök.

Fiskarna (19 februari–20 mars)

Fiskarna är kreativa tänkare med stor känsla för fantasi. När det kommer till snacks vill du gärna att det ska kännas som ett levande konstverk som nästan är för fint för att ätas – vilket gör franska macarons till det enda rätta. Delikata och läckra, bidrar de till en sensorisk upplevelse som fångar Fiskarnas eteriska natur.

Väduren (21 mars20 april)

Får det lov att vara lite kryddstark friterad blomkål? Ja, tack! Som Vädur är du inte rädd för att uttrycka dina åsikter högt och tydligt. Du gillar det du gillar – och vill ha det du vill ha. Eldiga och äventyrliga vädursindivider längtar ofta efter djärva smaker, vilket gör detta trendiga snacks till en solklar favorit. En tallrik friterade blomkålsbitar i het smak kombinerat med valfri dippsås tänder garanterat Vädurens smaklökar och håller jämna steg med deras energiska anda.

Annons

Oxen (19 april–20 maj)

För Oxen är det klassiska smakkombinationer som gäller – i alla lägen. Du vet vad som smakar bra och ser ingen poäng med att trixa till det när det kommer till snacks. Därtill uppskattar Oxen de finare smakerna i livet, och sätter gärna guldkant på vardagen, så ofta det går – vilket gör chokladdoppade jordgubbar till det perfekta snackset.

Tvillingarna (20 maj–21 juni)

Tvillingarnas smaklökar förändras från dag till dag, och med det i åtanke är det viktigt att valet av snacks är lika mångsidigt som du är. Det italienska tilltugget antipasto är därför en solklar favorit för den ombytliga Tvillingen. Duka upp med färska tomater, oliver, paprika, mozzarellabollar och basilikablad för ett snabbt och enkelt tilltugg, eller lyxa ordentligt och fyll en bricka med diverse charkuterier och rostade crostinis med tapenade. Det här går att förändra i all oändlighet – och du älskar det.

Annons

Kräftan (21 juni–22 juli)

Kräftan ser mat som ett sätt att föra människor samman och skapa minnen, vilket gör att du föredrar snacks som är hemlagade. De berömda kringlorna Pretzel är en stående favorit, eftersom de är degiga och fluffiga och kan smaksättas med mer eller mindre allt möjligt. Sött kanelsocker eller smält ost, bara fantasin sätter gränser. Extra plus för att snackset enkelt går att baka hemma – och gärna tillsammans med hela familjen, precis så som du vill ha det.

Lejonet (22 juli–22 augusti)

Som Lejon gillar du att slå på stort och göra saker och ting djärvt och flashigt. Du är villig att spendera lite extra pengar om det innebär att du får den bästa kvaliteten – och valet av snacks är inget undantag. Lejon älskar att unna sig saker som känns frodiga och lyxiga, och därför är det inte riktigt någon överraskning att färsk frukt är det som lockar mest. Ställ fram en skål med smält vit choklad bredvid fruktskålen och måltiden är komplett.

Annons

Jungfrun (23 augusti23 september)

Smoothie bowl? Ja, tack! Jungfrun är perfektionist ut i fingerspetsarna och lägger mer än gärna tid på att få sitt snacks att smaka gott – och se bra ut. Du är praktisk och noggrann, vilket gör en läcker tropisk smoothie bowl till det självklara valet. Varva utsökt frukt med acaipulver, blandade nötter, chiafrön och torkad frukt för både energi och näring.

Vågen (22 september–23 oktober)

Vågen älskar att njuta av livet, och tummar aldrig på kvalitén. Med det sagt krävs det naturligtvis ett speciellt tilltugg för att tillfredsställa dina smaklökar – och det är en klassisk ostbricka extra allt. Placera diverse goda ostar på ett fat och komplettera med passande marmelader och neutraliserande kex. De utsökta smakerna och den eleganta presentationen kommer garanterat att mätta din raffinerade smak.

Skorpionen (23 oktober–22 november)

Skorpionens energi är slående, och för att stilla snackssuget krävs något extra. Din intensiva och djärva personlighet bidrar till att du gillar snacks som innehåller många smaker – vilket gör kryddig edamamebönor till ett utmärkt val för dig. Börjar med srirachasås som bas och tillsätt extra kryddor efter tycke och smak, du kommer inte bli besviken.

Skytten (22 november–21 december)

Som Skytt är du en energisk och charmig människa som har svårt att stanna på ett ställe för länge. Därtill är du en äventyrlig upptäckare som gärna tar risker, och det är väldigt lite som skrämmer dig. Med det sagt behöver du ett snacks som är enkelt att bära med sig, var du än är – vilket gör en rejäl trailmix fylld med jordnötter, torkad frukt och en touch av sötma till det självklara valet för dig.

Artikelinspiration: Readers Digest

Foto: TT

ELLE Astro #1 - MånteckenBrand logo
ELLE Astro #1 - Måntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons