Annons

Annons

Ida Sjöstedt lanserar magisk afternoon tea på Diplomat

Designern Ida Sjöstedt har tillsammans med Hotel Diplomats konditor Calle Isaksson tagit fram en ny afternoon tea-meny med inspiration från Idas egna kreationer.

Afternoon Tea by Ida Sjöstedt.

Afternoon Tea by Ida Sjöstedt.

Den första september är det premiär för Afternoon Tea by Ida SjöstedtHotel Diplomat i Stockholm. Hotellet har länge lockat besökare med sin klassiska Afternoon Tea och sin lite nyttigare Afternoon Tea-Tox, men nu är det dags för Ida Sjöstedt att sätta sin prägel på det omtyckta eftermiddagsfikat.

Lekfullt, feminint och lyxigt

Det nya konceptet ska förmedla samma känsla som Idas egna kreationer – ett Afternoon Tea som är lekfullt, feminint och lyxigt.

Annons

– Mina klänningar beskrivs ofta som ögongodis och på samma sätt vill jag att mitt Afternoon Tea på Hotel Diplomat ska vara en fest för ögat såväl för smaklökarna, säger Ida Sjöstedt.

Dekorationerna i bakverken är inspirerade av älvor, sagobröllop och midsommarnattsdrömmar. Smaksättningen har midsommarblomster som grundtanke, och presentationen är lätt med lekfulla färger. Som dryck finns en särskilt utvald rosa champagne, N.V Philipponnat Réserve Rosé Brut för dem som önskar.

Afternoon Tea by Ida Sjöstedt serveras dagligen från 1 september 2017 på Hotel Diplomat mellan klockan 15:00–17:00. Priset är 445 kr eller 530 kr med ett glas champagne.

Läs även: 10 recept som passar till afternoon tea

(0)

Annons

Laddar