Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Jordgubbar doppade i vit och mörk choklad

01 nov, 2014 
AvRedaktionen
Chokladdoppade jordgubbar är inte för inte en klassiker! Blanda gärna vit och mörk choklad och servera med ett glas champagne eller mousserande.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
 Jordgubbar doppade i vit och mörk choklad.
Jordgubbar doppade i vit och mörk choklad.

Tid: 15 minuter

Du behöver:

250 g jordgubbar

100 g vit choklad

100 g mörk choklad

Gör så här:

Smält chokladen i var sitt vattenbad. Doppa jordgubbarna till hälften i chokladen och låt dem stelna på bakplåtspapper. Servera.

Av: Lotta Bäckström

Foto: Matilda Lindeblad/Carbon

Styling: Pojan Lindeblad

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons