Annons

Annons

Lättlagad och lyxig höstmeny av Markus Aujalay

Markus Aujalay är stjärna på att laga lättsam, lyxig mat och här lånar vi tre recept ur hans nya kokbok "Markus mat". Perfekta rätter att förgylla hösten med.

FÖRRÄTT:

Svamptoast med parmesan och persilja

Svamptoast med parmesan och persilja.

Svamptoast med parmesan och persilja.

Svamptoast toppad med riktigt med parmesanost och lite hackad persilja. Servera 
direkt när toasten är klar, då smakar den allra bäst!

Annons

Till receptet >>

HUVUDRÄTT:

Spaghetti med lammbolognese och riven getost

Spaghetti med lammbolognese och riven getost.

Spaghetti med lammbolognese och riven getost.

Prova varianten av bolognese på lammfärs för omväxlings skull. 
Att hetta till den med chiliflakes 
gör att smaken tar för sig rejält.

Till receptet >>

EFTERRÄTT:

Hjortron med vaniljkräm och rågsmulor

Hjortron med vaniljkräm och rågsmulor.

Hjortron med vaniljkräm och rågsmulor.

Nordiska smaker som friska hjortron 
och krispiga rågsmulor serveras med en 
läcker vaniljkräm. Ett perfekt avslut på en måltid!

Till receptet >>

Recept: Markus Aujalays
Ur: Markus mat (Nygren & Nygren)

Foto: Ingvar Eriksson

Andra gillar också:

(0)

Upptäck vår kokbok!

Vill du ha ännu fler tips på snabb och enkel bjudmat? Missa då inte vår kokbok "Härliga helg”.

Läs mer och beställ här!

Annons

Laddar