Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Marinerad grönkålssallad med avokado

08 jan, 2015 
AvJenny Norberg
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Marinerad grönkålssallad.
Marinerad grönkålssallad.

1 person

Sallad:

4 nävar grönkål

1/2 dl granatäpplekärnor

1 mogen avokado

1 näve solrosfrön

Dressing:

1 msk olivolja

1 tsk tahini

1 tsk äppelcidervinäger

1 tsk tamari-soja

1 lime

Skölj kålen och dra loss bladen från de hårda stjälkarna. Lägg bladen i en skål och ringla över ingredienserna till dressingen. Massera in det i kålen med händerna, ordentligt, tills du känner att kålen mjuknat. Rör sedan i granatäpplen och avokado samt solroskärnor.

Recept: Ella Woodward

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons