Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

OLW:s Limited Edition är här – med hemlig smak

19 okt, 2023 
AvNami Kawakita
OLW:s Limited Edition är här – med hemlig smak
OLW lanserar en Limited Edition med en ny spännande smak. Så vad smakar de då? Det vet vi inte för det är hemligt. Men du kan gissa smaken och vinna snacks!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så gör du festlig glöggsangria med granatäppleBrand logo
Så gör du festlig glöggsangria med granatäpple

I chipsfabriken har någon spelat ett spratt
Chipsen har kryddats när alla sov en natt
Smaken är hemlig och du har chansen att ståta
Med svaret på denna grilljanta gåta

Vinterns Limited Edition från OLW är en helt ny spännande smak – men den är hemlig. Det är inget nytt med hemliga smaker, särskilt inte så här i vintertid, men detta är första gången inom snacks. Och visst blir man nyfiken? Påsen är full av ledtrådar och för den som vill finns en QR-kod på påsen som leder till hemsidan där du kan gissa smaken och vinna snacks.

Annons

– Vi är superglada och stolta över att få presentera Gissa smaken. Det känns roligt att få vara med och bidra till nytt samtalsämne när folk hemma i tv-soffan eller på en fest testar smaken för första gången och försöker lista ut vad det är. Det är en smak som vi hoppas att svenskar kommer både gilla och snacka om, säger Therese von Sydow, Brand Manager OLW.

Oroa dig inte, innehållsförteckningen är anpassad för att inte avslöja smaken, men följer alla gällande regler kring allergener och märkning.

Gissa smaken lanseras i limiterad upplaga och finns i din butik från v. 42. Så vad väntar du på? Vi springer till närmaste butik!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons