Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Oliver med vitlök och rosmarin

27 jun, 2018 
AvRedaktionen
Oliver med vitlök och rosmarin.
Oliver är ett perfekt tilltugg som gästerna kan plocka med innan maten. Smaksätt dem med vitlök, rosmarin, flingsalt och örtkryddor.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tid: 5 min

Du behöver:

100 g svarta och gröna oliver

1 vitlöksklyfta

2 msk olivolja

rosmarinkvistar

flingsalt

örtkryddor

Gör så här:

Blanda oliverna med en finhackad vitlöksklyfta och olivolja. Bryt ner några kvistar rosmarin och blanda runt och strö över flingsalt och örtkryddor.

Här hittar du fler goda och enkla tilltugg >>

Oliver med vitlök och rosmarin.
Oliver med vitlök och rosmarin. Foto: IBL

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons