Annons

Annons

Primörer med ädelostdipp

Grönsaksstavar med ädelostdipp är en riktig klassiker med en strykande åtgång! Välj grönsaker efter smak och säsong. Dippen blandar du enkelt på ädelost och gräddfil.

Primörer med ädelostdipp.

Primörer med ädelostdipp.

Du behöver:

grönsaker efter smak och säsong
250 g ädelost
1 1/2 dl gräddfil

Gör så här:

Smula ner osten en bunke och tillsätt gräddfilen. Blanda runt tills osten blivit ordentligt finfördelad. Låt stå kallt och dra i kylskåp minst en timme före servering.

Annons

Av: Anna Jonassen
Recept: Helena Brunkman
Foto: Peter Phillips

(64)

Upptäck vår kokbok!

Vill du ha ännu fler tips på snabb och enkel bjudmat? Missa då inte vår kokbok "Härliga helg”.

Läs mer och beställ här!

Annons

Laddar