Annons

Annons

Veckans restaurangtips: Brasseri T/bar!

Hotell Diplomats brasseri T/BAR kan både skryta om vacker utsikt och härlig atmosfär mitt i smeten på strandvägens gräddhylla! Hit går man för att avnjuta allt från frukost till lunch, brunch, afternoon tea och middag! Om lunchtimmarna fungerar  T/BAR som en samlingsplats för allt från affärsmän till fashionistas varvat med internationella gäster!

Annons

Menyn är klassisk med en hel del svenska favoriter med en medelhavsinspirerad twist. Ett stort plus är att de använder sig av närproducerade och ekologiska råvaror!

tbar1

Det var glasklart vad jag ville ha när jag skummade igenom menyn, en toastskagen XL proppfylld med handskalade räkor i en krämig sakgendröm, toppad med finhackad rödlök och löjrom.

tbar6

Toastskagen i kombination med en skvätt vitt vin är nämligen inte så dumt! Speciellt inte när den serveras på en uteservering med solen i ögonen!

tbar3

Carro valde två rätter. Sashimi på salmalax på en bädd av mango, sojabönor toppar med koriander och bakade betor med getostcrème, valnötter och syltad svamp.

tbar4

Carro gav båda rätterna recentionen ”det bästa av två världar”. Jag hade turen att få smaka en tugga av rätterna och kan inte annat än att hålla med. Sashimin är något extra. Den ska jag komma ihåg nästa gång jag har vägarna förbi Hotell Diplomat.

tbar2

Just nu har brasseri T/BAR en grym deal med Bookatable som du hittar här! 

(0)

Annons

Laddar