Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Sveriges mest älskade ostbåge – nu med Västerbottensost

14 aug, 2023 
AvNami Kawakita
Sveriges mest älskade ostbåge – nu med Västerbottensost
Goda nyheter! Cheez doodles deluxe-familjen har fått tillökning – Sveriges mest älskade ostbågar möter nu en av Sveriges mest älskade ostar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Middag hos Wood: Cruditéer med lökdippBrand logo
Middag hos Wood: Cruditéer med lökdipp

OLW cheez doodles är ett av Sveriges mest sålda snacks och nu förenas de med en av Sveriges mest älskade ostar – Västerbottensost! De lyxiga ostbågarna har en mild och god smak av klassisk Västerbottensost och en nypa finmalen svartpeppar och finns passande nog i butik från och med vecka 33, med andra ord: lagom till kräftsäsongen!

Cheez doodles deluxe nya smak är Västerbottensost!

För den som behöver en liten påminnelse om vilka som redan finns i cheez doodles deluxe-familjen så är det smakerna Pecorino och Stilton. Oavsett om du vill bjuda på en känsla av Italien, en mer fyllig blåmögelost eller klassiska svenska smaker så finns det ostbågar för alla!

Annons

– Cheez doodles deluxe Västerbottensost® är en extra lyxig ostbåge som vi tror kommer göra succé! När vi tidigare frågat konsumenter om vilken smaksättning de helst av allt vill ha bland vårt deluxe-sortiment så är det Västerbottensost® som vunnit. Därför är det extra kul att äntligen få presentera den här nyheten, säger Denise Niemi, brand manager på OLW.

Ostbågarna tillverkas i Orklas snacksfabrik i värmländska Filipstad. Förpackningen består av fossilfri plast gjord på tallolja. Påsarna är tredjepartscertifierade av ISCC och påsarna har ett halverat klimatavtryck jämfört med påsar av fossil plast. Enligt Hedda Lundh, produktutvecklare på OLW, tog det inte mindre än 52 (!) versioner för att få fram den perfekta smaken av Västerbottensost.

Ett gediget arbete ligger bakom dessa nya, lyxiga ostbågar och vi längtar efter att prova dem! Det känns som att höstens godaste snack är här!

Omslagsfoto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons